15 febrer 2014

Es convoca l’onzè Premi Thos i Codina de batxillerat

El Grup d’Història del Casal i l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró convoquen una nova edició, l’onzena, del Premi Terenci Thos i Codina de Treballs de Recerca de Batxillerat del curs 2013-2014. El termini de presentació d’originals acaba el dijous 29 de maig. Els treballs necessàriament tractaran sobre temes relacionats amb la comarca del Maresme en qualsevol dels àmbits de les Ciències Humanes i Socials (història, art, literatura, patrimoni, les tradicions, festes i costums, els personatges emblemàtics de cada localitat, el teatre en un sentit ampli, – infraestructures, col·lectius amateurs, obres o autors –  el cinema amateur, els locals o la crítica per exemple. També hi te cabuda la història de les associacions i entitats locals, els barris, l’esport, la premsa, la lluita veïnal i política a cada municipi o bé les problemàtiques socials actuals en un sentit més general o local…). El premi esta dotat amb un únic premi de 750 €.

D’altra banda el proper 23 de maig a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró es celebrarà l’acte de lliurament del Premi d’enguany, el 10è, a treballs del curs 2012-2013. L’acte d’enguany serà especial en motiu de la celebració del desè aniversari.