5 maig 2014

Una tertúlia de ràdio dedicada a Frederic Mistral

El proper dijous de 21 a 22 h, a la sintonia de Mataró ràdio (89,3 fm) podreu seguir la tertúlia que el Grup d’Història del Casal dedicarem a parlar de la figura i obra de Frederic Mistral. En aquesta ocasió comptarem amb les intervencions de Núria Bayó, presidenta del Cercle d’Agermanament Occitano Català que ens parlarà dels actes del Centenari a Catalunya, Jaume Vellvehí i Núria Ontiveros, del Grup d’Història del Casal que parlaran dels actes a Mataró, José Enrique Gargallo. professor de Lingüística Romànica de la Universitat de Barcelona que parlarà de la magna obra Lou trésor dou Felibrige de Mistral i, finalment amb Gabriel Brun, president de la Mantenença del llenguadoc del Felibritge parlarem de la commemoració del centenari a Occitània i de la vigència de l’obra de Frederic Mistral avui. El programa serà conduït per l’equip habitual format per Sandra Cabrespina, Núria Gómez i Jaume Vellvehí.