29 maig 2014

Xavier Garcia Pujades: “Esteve Albert l’home que anava a la idea”

“Esteve Albert l’home que anava a la idea”, aquesta definició, nascuda a partir del record d’infantesa del propi Albert quan la seva mare li repetia “Tu a la idea”, va anar amarant tot el parlament de Xavier Garcia Pujades, biògraf d’Esteve Albert, durant l’acte institucional en motiu del centenari de l’activista i patriota dosriuenc. L’acte, promogut per la comissió ciutadana del centenari formada per Amics de Ca l’Arenas, el Club d’Opinió Jaume Llavina, el Foment Mataroní, el Grup d’Història del Casal, la Sala Cabanyes i Joan Safont i Carles Maicas (a títol personal) i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró.

Durant l’acte han intervingut també Josep Puig Pla en representació de la Comissió, Jordi Pasques, comissari del Centenari i l’alcalde de Mataró, Joan Mora. [llegir la ressenya de l’acte]