4 juny 2014

10è Premi Thos i Codina de batxillerat

Tertúlia d’Història núm. 277 (Mataró Ràdio: 29/05/2014)

Convidats: Arnau Matas Saavedra, Eva Vilà, Martí Garolera Garcia i Anna Sitjà

Presenten: Sandra Cabrespina, Jaume Vellvehí i Núria Gómez

Documentació: Jaume Vellvehí

Tècnic: Carles Capella.

Descripció: El jurat ha atorgat el premi al treball titulat Fets i vivències de Sant Andreu de Llavaneres i els seus vilatans durant la Guerra civil, que havia estat presentat per Arnau Matas Saavedra de l’IES Llavaneres, essent-ne tutora la professora Eva Vilà. El jurat també ha volgut atorgar un accèssit al treball Creació d’una ruta dedicada als molins de la Riera de Pineda de l’alumne Martí Garolera Garcia de l’escola Pia de Calella que tenia com a tutora del treball a la professora Anna Sitjà.

Escolta-ho en MP3

Durada de la gravació: 52,24 minuts Descarrega’l: 23,9 Mb.

Informatiu 24h M1tv: