27 juny 2014

El Museu Arxiu de Santa Maria presenta l’exposició MATARÓ 1700-1714

El proper dimarts 1 de juliol, a les 19,30 h, s’inaugurarà a l’estatge del Museu Arxiu, al carrer de Beata Maria, núm. 3 de Mataró,  l’exposició Mataró 1700-1714. Restarà oberta als visitants entre el 1 i el 25 de juliol, de 18 a 20 h. Es tracta d’una producció pròpia amb documents, llibres, monedes i obres d’art, la majoria provinents dels fons de l’entitat, pertanyents al període de la Guerra de Successió. El relat expositiu mostra com va viure la ciutat de Mataró, any rere any, aquest temps convuls i com van reaccionar els mataronins a cadascun dels esdeveniments clau del conflicte successori. Amb esquema i textos de Manel Salicrú, disseny de Joan Castellà i classificació de monedes de Josep Rovira, aquesta exposició és l’aportació de l’entitat a la commemoració del Tricentenari. Hi col·laboren el Departament de Presidència de la Generalitat i l’Ajuntament de Mataró.

 

 

 

 

Document: Targetó de la inauguració (34.71 kb)