10 juliol 2014

Pacte mataroni pel Dret a Decidir

El Grup d’Història del Casal va ser una de les vint entitats promotores del Pacte mataroní pel Dret a Decidir que es va signar el passat dilluns dia 7 a la Casa Coll i Regàs. El pacte es recolza en dos grans principis: el dret a decidir és “un dret irrenunciable de les nacions i plenament democràtic”, i Catalunya “com a nació té dret a decidir lliurement el seu destí”. Les entitats firmants ens comprometem a promoure iniciatives per a convencer els ciutadans a reclamar l’exercici del Dret a Decidir en la consulta del proper 9 de novembre i a col·laborar en iniciatives d’altres municipis o institucions de Catalunya en aquesta mateixa línia. Les entitats inicialment adherides són:

AAVV Rocafonda

ANC

Federació d’associacions de veïns

Foment Mataroní

Grup d’Història del Casal

Grup d’Opinió Jaume Llavina

Òmnium Mataró-Maresme

Moviment Educatiu del Maresme

Súmate

els sindicats

CCOO

UGT

i els partits polítics

CDC

CUP

ERC

ICV

NECAT

Reagrupament

Solidaritat Catalana

UDC

Document: Pacte (312.63 kb)