16 octubre 2014

Marià Ribas Mataroní Il·lustre

El proper dijous 23 d’octubre, a les 19,30 h es celebrarà en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Mataró, l’acte institucional de nomenament de l’arqueòleg i dibuixant Marià Ribas i Bertran com a membre de la Galeria de Mataronins i Mataronines Il·lustres. La iniciativa fou promoguda pel Grup d’Història del Casal l’any 2011 amb el suport de nombroses entitats i persones a títol individual. Durant l’acte es presentarà el retrat de Marià Ribas, obra de l’artista mataroní Manuel Cusachs i farà  la glossa de l’insigne arqueòleg, el Dr. Josep Guitart, catdràtic d’arqueologia de la Facultat d’Història de la Universitat Autònoma de Barcelona i membre numerari de l’Institut d’Estudis Catalans i Jaume Vellvehí, president del Grup d’Història del Casal en representació dels promotors de la iniciativa.

Document: Targetó (901.12 kb)