3 novembre 2014

56è Premi Iluro de monografia històrica (2014)

El proper dimarts 11 de novembre a les 19,30 h, a la Sala d’Actes de la Fundació Iluro (carrer de Santa Teresa 61 de Mataró) tindrà lloc la proclamació del veredicte de la LVI convocatòria del Premi Iluro de monografia històrica. La lectura del veredicte anirà precedida de la presentació de les obres guardonades el 2013 (55a edició), publicades en el marc de la col·lecció Premi Iluro. Es tracta dels treballs: Quan la terra promesa era al sud. La immigració francesa al Maresme als segles XVI i XVII, d’Alexandra Capdevila i Muntadas (Premi Iluro 2013) i De xerric a capità d’empresa. Memòries de Joan Brufau Cusidó ampliades pel seu fill, de Jaume Brufau Prats (accèssit Premi Iluro 2013).

Enguany hi opta un únic original, que ha estat presentat amb el lema Vivències. El premi, convocat per la Fundació Iluro, està dotat amb 4.500 euros i la publicació del treball.