22 desembre 2014

Diada Puig i Cadafalch 2014

El Grup d’Història del Casal com a entitat col.laboradora a la VIII diada Puig i Cadafalch, va participar en l’acte amb una ofrena floral en nom de la nostra entitat, que va ser representada per Toni Llamas i Joan Francesc Clariana membres de la junta. Com cada any, diumenge 21, a les 12 del migdia es va celebrar la tradicional Ofrena floral davant l’escultura de JOSEP PUIG I CADAFALCH, al Parc Central de Mataró. Durant l’acte, Manuel Cusachs, vicepresident de l’associació Amics de Josep Puig i Cadafalch que convoca l’acte, va pronunciar un parlament amb l’acompanyament musical de Josep Lladó i el rapsode Josep M. Cusachs.

Josep Puig i Cadafalch va morir el 23 de desembre de 1956 a Barcelona als 89 anys d’edat i fou enterrat alcementiri dels Caputxins de Mataró. Enguany fa doncs cinquanta-vuit anys.

Foto: M.T. Diví

Toni Llamas. (Foto. M.T. Diví)

 

 

 

Foto: M.T. Diví