22 gener 2015

La VI Trobada de Centres de Recerca Local del Maresme

Tertúlia d’Història núm. 220 (Mataró Ràdio: 25/10/2012)

Convidats: Equip del programa

Presenten: Jaume Vellvehí i Núria Gómez.

Documentació: Jaume Vellvehí

Tècnic: Carles Capella.

Descripció: La Trobada d’entitats de recerca local i comarcal del Maresme que enguany portaven per títol Masies, urbanisme i poblament al Maresme ja fa sis anys que es celebra de manera itinerant impulsada per l’Institut Ramon Muntaner, Fundació Privada dels Centres d’Estudis de Parla Catalana. Cada any s’organitza en un lloc diferent aixoplugats per una entitat de la població que fa d’amfitriona que aquest cop ha estat l’associació Cerquem les Arrels, d’Alella.

Escolta-ho en MP3

Durada de la gravació: 52,18minuts Descarrega’l: 23,4 Mb.

Llibres i recursos