13 febrer 2015

Josep Reniu, amic i col·laborador d’Esteve Albert

Acte amb motiu del centenari de Josep Reniu i d’Esteve Albert

Les entitats i persones que des de la Comissió Centenari d’Esteve Albert a Mataró han impulsat la commemoració del centenari d’Esteve Albert i Corp a Mataró, juntament amb UEC Mataró, han programat pel proper dia 21 de febrer un acte en memòria del qui fou amic, biògraf i col·laborador d’Esteve Albert, el rapsode, home de teatre i activista cultural mataroní Josep Reniu i Calvet (1914-1999), de qui també s’escau el Centenari.
Hi intervindran Josep Puig Pla, escriptor i membre de la Comissió Centenari d’Esteve Albert a Mataró, Jordi Pasques, Comissari nacional de l’Any Esteve Albert, i serà presentat i conduït per Joan Safont, periodista, escriptor imembre també de la Comissió Centenari d’Esteve Albert a Mataró.
L’acte se celebrarà a les set de la tarda a la seu de la UEC de Mataró i comptarà amb la lectura de diferents poesies d’Esteve Albert, Josep Punsola i Josep Reniu, per part dels rapsodes Josep Maria Cusachs i Joaquima Vinyals.
Títol de l’acte: “Josep Reniu, amic i col·laborador d’Esteve Albert”
Data i hora: Dissabte 21 de febrer de 2015 a les 19h.
Lloc: Local de l’UEC Mataró: C/ Nou 29.