24 abril 2015

Joan Bou Pla guanya la Beca de Recerca Salvador Vendrell de Tordera

El company Joan Bou Pla ha guanyat la Beca de Recerca Salvador Vendrell, atorgada per l’Ajuntament de Tordera d’enguany, amb el projecte Tordera al segle XIX, política, societat i economía. Com diu el mateix Joan:

“l’objectiu d’aquest projecte és elaborar un anàlisi complet de la Tordera del vuit-cents. El resultat ha de ser una treball de tipus divulgatiu on es reflecteixi l’evolució de la centúria i desenvolupi els fets més importants del període. La informació tractada anirà acompanya d’imatges, plànols o mapes i gràfics explicatius. La seva extensió es situarà al voltant de les 150-200 pàgines. A més de la recerca documental hi ha un treball de camp, aquest té com objectiu catalogar diversos elements arquitectònics o naturals originaris del XIX“.

Coneguent al Joan i coneguent els seus treballs anteriors, ens delim per poder llegir aquest treball que ara ha d’enfilar. Enhorabona!

Podeu saber-ne més an aquest enllaç