12 desembre 2015

Diada Josep Puig i Cadafalch: ofrena floral

El proper diumenge 20 de desembre a les 12 del migdia es celebrarà la setena Diada Josep Puig i Cadafalch amb la ja tradicional ofrena floral davant l’escultura de l’insigne arquitecte, historiador de l’art i president de Catalunya. L’acte, organitzat per l’associació Amics de Josep Puig i Cadafalch, compta amb la col.laboració del Grup d’Història del Casal que un any més s’ha sumat a la iniciativa junt a d’altres entitats que enguany són el Club d’Opinió Jaume Llavina, el Moviment Educatiu del Maresme, el Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró i l’Ajuntament d’Argentona.

Durant l’acte intervindrà la historiadora Margarida Colomer amb l’acompanyament musical de Josep Lladó i recitació poètica a càrrec de Josep M. Cusachs.

Document: Cartell (400.97 kb)