18 març 2016

Es convoca una nova edició del Premi Iluro de monografia històrica

La Fundació Iluro convoca 58è Premi Iluro de monografia històrica al millor treball de recerca històrica sobre Mataró o la comarca del Maresme. Els treballs que vulguin optar al Premi Iluro 2016 es poden presentar fins al 15 de setembre a la Fundació Iluro, La Riera 96, 2n, de Mataró.

El Premi, que té una dotació de 4.500 euros i la publicació del llibre, l’any passat va atorgar-se al treball La Marina de Llevant durant la Guerra de Successió. El Corpus de 1714 de Francesc Forn i el treball Rock i cultura pop a Mataró: una visió implicada, d’Enric Puig, va merèixer un accèssit.

D’altra banda, recentment, s’ha renovat la pàgina web del Premi Iluro amb la digitalització de totes les obres publicades fins al moment, cosa que ha facilitat l’accés i la difusió dels premis.

Document: Bases del 58è Premi Iluro (1.33 MB)