12 abril 2016

“Dones amb història”: X Trobada d’Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme

Enguany la ja tradicional Trobada d’Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme es celebrarà a Arenys de Munt el dissabte 16 d’abril, i es centrarà en l’epígraf Dones amb historia al Maresme. L’entitat anfitriona és el Museu Arxiu d’Arenys de Munt i el programa s’iniciarà a les 9,45 h amb la inauguració i una conferencia a càrrec de Mercè Colomer. Tot seguit es donarà pas a la lectura de les dotze comunicacions presentades. A la tarda hi ha previst una visita comentada per diferents elements patrimonials de la vila: a Can Jalpí, el roure de Guernica i els entorns del castell; el Grup Escolar Sant Martí, de l’arquitecte Enric Catà i l’església parroquial, del segle XVI.

Com cada any, el Grup d’Història del Casal forma part de les entitats col.laboradores i en aquesta ocasió també presenta la comunicación Dones de teatre. Ser actriu al 1800 al Maresme a càrrec de Jaume Vellvehí, membre de l’entitat. La Trobada es celebrarà a la Sala Corrioles, del Centre Moral d’Arenys de Munt, a la Rambla Francesc Macià, 57.

Document: Programa (307.62 kb)