2 maig 2016

Tres treballs de recerca opten al XIIè Premi Terenci Thos de batxillerat

En l’edició d’enguany, els tres treballs finalistes que opten al Premi Terenci Thos i Codina de Treballs de Recerca de Batxillerat (curs 2014-2015) són

Rastres d’una societat assetjada. La guerra de successió a Sant Andreu de Llavaneres, presentat amb el pseudònim Austriacista,  Testimoni ds de l’aire, Antoni Roig pioner de l’aeronàutica naval, amb el pseudònim Martirio Alba, i, finalment, Música i poesia, presentat amb el pseudònim Llibert Gafarró.

L’acte de veredicte i lliurament es celebrarà el proper 5 de maig de 2016 a les 19,30 h en la sala d’actes de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró, en motiu de la seva festa patronal, Sant Raimon de Penyafort. El premi el convoca aquesta institució des de fa dotze anys juntament amb el Grup d’Història del Casal de Mataró.