14 maig 2016

Marià Ribas i Bertran

Tertúlia d’Història núm. 221 (Mataró Ràdio: 8/11/2012)

Convidat: Maria Dolça Ribas, Joan Francesc Clariana i Imma Bassols

Presenten: Sandra Cabrespina, Quim Graupera i Núria Gómez

Documentació:  Joan Francesc Clariana i Imma Bassols

Tècnic: Carles Capella

Descripció: En el programa 182 vàrem parlar de Marià Ribas i Bertran. Ribas va dedicar la seva vida a l’arqueologia i la història. L’obra de Marià Ribas, es pot dir que abasta gairebé tota, o la major part de l’arqueologia mataronina del segle XX. Aquest és un dels motius per els quals des del GHC vàrem demanar que fos declarat mataroní il·lustre. En aquell programa vàrem començar a repassar la seva trajectòria de la mà de la seva filla Maria Dolça. Llavors ja érem conscients que amb un sol programa no en tindrem prou per parlar de tot el que Ribas va fer però si que vam fer un tastet per obrir la gana i més endavant dedicar-li un nou programa. I avui és el dia escollit per seguir parlant d’ell i la seva trajectòria.

Escolta-ho en MP3

Durada de la gravació: 50,23minuts Descarrega’l 23 Mb.