5 juliol 2016

Josep Maria Ferrer i Gibert, en record

El proper dijous 14 de juliol, el programa el Racó, la tertúlia del Grup d’Història del Casal a Mataró Ràdio, serà un programa especial amb motiu de l’acte de record de Josep M. Ferrer i Gibert que se celebrarà el dilluns dia 11 a Can Marfà: Museu del Gènere de Punt. El programa recupera alguns fragments de la seva participació en la tertúlia del Racó amb motiu del llavors encara projecte del Museu del Gènere de Punt, l’any 2006.

Josep Maria Ferrer fou un destacat activista cultural impulsor d’iniciatives destacades i motor de nombroses entitats, com ara Òmnium Mataró, les Aules Sènior i, molt especialment el Club d’Opinió Jaume Llavina i la Fundació Jaume Vilaseca per al Museu del Gènere de Punt. Activitat aquesta darrera en la qual la seva extraordinària dedicació esdevindria decisiva per a la consolidació de la col·lecció i la recent constitució del Museu.