22 juliol 2016

La música, els sons i els clams de les Santes. Festa Major de Mataró

Tertúlia d’Història núm. 351 (Mataró Ràdio: 21/7/2016)

Convidat: Maria Salicrú-Maltas

Presenten: Núria Gómez i Jaume Vellvehí

Col·laboren: Maria Asmarat i Marta Gómez

Documentació: Jaume Vellvehí

Tècnic: Roger Cuixart

Descripció: Parlem amb la musicòloga i historiadora Maria Salicrú-Maltas de la banda sonora de les Santes és a dir tota la varietat de sonoritats de la nostra Festa Major, la música tradicional, la música culta, la música popular i els sons i els clams,.

Escolta-ho en MP3

Durada de la gravació: 50,23minuts Descarrega’l 27 Mb.

Bibliografia

SALICRÚ-MALTAS, Maria (2010). «L’acompanyament musical dels gegants de Mataró» A: Gegants i figures festives a Mataró. Cercavila per la història i plantada al segle XXI. Mataró: Coordinadora de Colles Geganteres de Mataró, p. 49-76.