3 setembre 2016

Trenta anys del Grup d’Història del Casal (1986-2016)

Enguany fa 30 anys que es va crear el Grup d’Història en el Casal-Aliança amb l’apadrinament de l’escriptor Joaquim Casas. Els objectius eren clars: la divulgació de la història i el patrimoni i la difusió dels estudis dels investigadors locals. I tot amb clara vocació comarcal, esperit obert a la col·laboració amb altres entitats i amb volguda implicació ciutadana.

I per a celebrar l’aniversari s’ha volgut recuperar aquells primers cicles que es titularen Història a debat. El cicle que es presenta enguany és el desè i s’ha titulat La història de Mataró al dia. El cicle s’inaugurarà el divendres 14 d’octubre amb una conferència del Dr. Ramon Reixach i es tancarà el dissabte dia 22. Es preveu celebrar un sopar de celebració obert a tothom el mateix dia.

Document: Programa 30è aniversari (725.38 kb)