13 octubre 2016

Comencen els actes del 30è aniversari del Grup d’Història del Casal

Amb motiu del 30è aniversari de la fundació del Grup d’Història en el Casal-Aliança demà divendres 14 d’octubre a les 19 h. s’inaugurarà el 10è Cicle Història a Debat amb la ponència del Dr. Ramon Reixach i Puig que es centrarà en els segles moderns sota l’epígraf Les històries de Mataró: comuns contra botifarres.

L’endemà dissabte dia 15 a partir de les 18,30 h, serà el torn del Dr. Enric Subiñà que tractarà l’Edat Mitjana parlant d’El poblament a la riera d’Argentona i els seus entorns durant els darrers segles medievals. Tot seguit, els arqueòlegs Imma Bassols i Robert Lleonart ens traslladaran a la prehistòria per parlar d’ Els grups megalítics de la Serralada Litoral.

El Cicle prosseguirà el dissabte 22 d’octubre.

Document: Descarregueu el programa (725.80 kb)