27 gener 2017

Josep Puig i Cadafalch, periodista, assagista i articulista

Tertúlia d’Història núm. 366 (Mataró Ràdio: 26/1/2017)

Convidada: Tate Cabré

Presenten: Núria Gómez i Jaume Vellvehí

Col·laboren: Marta Gomez i Maria Asmarat

Documentació: Jaume Vellvehí

Tècnic: Carles Capella

Descripció: enguany és celebra el 150è aniversari del naixement de Josep Puig i Cadafalch i el centenari del seu nomenament com a president de la Mancomunitat de Catalunya i amb aquest motiu dediquel la tertúlia a parlar de Josep Puig i Cadafalch com a periodista, assagista i articulista. La Dra. Tate Cabré és autora de la tesi doctoral El llegat periodístic de Josep Puig i Cadafalch. Recerca i anàlisi dels seus articles d’opinió (1885-1936).

Escolta-ho en MP3

Durada de la gravació: 51,20 minuts Descarrega’l 23,4 Mb

Recursos

Web de Tate Cabré: http://www.tatecabre.com/