2 abril 2017

Homenatge a Jaume Lladó i Font

Dissabte 1 d’abril el Centre d’Estudis d’Arqueologia i d’Història de Mataró va homenatjar l’argentoní Jaume Lladó i Font nomenant-lo soci d’honor de l’entitat. En el marc de l’acte es va presentar el llibre Dues viles i una ciutat. Tot fent memòria que recull les vivències de l’argentoní homenatjat que aprofità l’estada a Mataró per visitar el clos arqueològic de Torre Llauder.

Jaume Lladó és un activista cultural en els camps de l’arqueologia, l’art i la cultura catalana que s’exilià a Perpinyà l’any 1958. El Grup d’Història del Casal, junt a d’altres entitats i institucions, va donar suport a l’homenatge.

JLlado

Fot. J.F. Clariana

 

JLlado2

Fot. J.F. Clariana

 

IMG-20170401-WA0002

Fot. J.F. Clariana

IMG-20170402-WA0002

Visitant Torre Llauder