10 maig 2017

Tres treballs finalistes opten al XIIIè Premi Thos de Batxillerat

En l’edició d’enguany, els tres treballs finalistes que opten al Premi Terenci Thos i Codina de Treballs de Recerca de Batxillerat (curs 2015-2016) són

Estendard i banderí, presentat amb el pseudònim Groc i negre, Adolescència perduda. Testimonis de la lleva del Biberó a Sant Andreu de Llavaneres, amb el pseudònim Capde66, i, finalment, D.O.: Vi de la Laietània Una aproximació a l’arqueologia de la vinya, presentat amb el pseudònim Roser Guiu.

L’acte de veredicte i lliurament es celebrarà el proper 18 de maig a les 19,00 h en la sala d’actes de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró, en motiu de la seva festa patronal, Sant Raimon de Penyafort. El premi el convoca aquesta institució des de fa tretze anys juntament amb el Grup d’Història del Casal de Mataró.