5 març 2018

Divulgació i patrimoni a Cabrera de Mar

El passat mes de desembre, alguns socis del Grup d’Història del Casal es van adreçar a la junta de l’entitat en relació a les greus mancances observades en el material imprès i distribuït per l’ajuntament de la vila sobre la divulgació del patrimoni arqueològic de Cabrera de Mar. Davant la petició dels associats, l’entitat es va adreçar a l’ajuntament demanant la correcció del material tot insistint un cop més en alertar del deteriorament de les restes del Poblat ibèric de Burriac.

L’Ajuntament de Cabrera de Mar ens ha remès la resposta que podeu llegir en aquests enllaços: Cabrera1  Cabrera2.

També podeu descarregar l’escrit que vam presentar en aquest altre enllaç Cabrera 19-12-2017

En aquest enllaç podeu llegir la Rèplica Puchi Cortada