6 abril 2018

I Simposium d’arqueologia laietana

El proper dissabte 12 de maig es celebrarà, al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora de Teià, aquest primer simpòsium amb l’objectiu de crear un espai de comunicació i reflexió per donar a conèixer el resultat de la recerca arqueològica al Maresme. L’acte es convoca en el marc de les VIII Jornades de difusió del patrimoni de la Laietania al Maresme. El simposi se centrarà en les intervencions arqueològiques i els estudis de recerca de jaciments del Maresme i el Vallès Oriental, emmarcats en una forquilla cronològica que va des de la prehistòria fins a l’antiguitat tardana. La ponència marc anirà a càrrec de Joaquim Folch Soler i Gemma Hernàndez Herrero que parlaran de «L’arqueologia de la prehistòria i l’antiguitat al Maresme i Vallès Oriental, balanç de recerca i gestió (2000-2017)». Tot seguit es donarà pas a la presentació de comunicacions. Informació a info@turismemaresme.cat