13 abril 2018

Un nou llibre sobre Dosrius

El proper dissabte dia 21 d’abril a les 5 de la tarda, es presentarà al mas Vallmajor de Dosrius el llibre Els Vallmajor de Dosrius, una nissaga entre l’Edat Mitjana i l’Època Contemporània. Que ha anat a càrrec dels historiadors Alexandra Capdevila, Josep Ramis, Alexis Serrano i Enric Subiñà.

El llibre recull la recerca realitzada pels autors a partir de l’extens fons documental conservat per aquesta família dosriuenca. Els Vallmajor van viure a Dosrius des de l’Edat Mitjana fins a principis del segle XX traslladant-se després a Mataró. Es tracta d’un recorregut generacional i històric d’una de les famílies més destacades de Dosrius. L’edició ha anat a càrrec de l’Ajuntament de Dosrius i l’Arxiu Comarcal del Maresme. Actualment, el fons documental de la família Vallmajor es conserva a l’Arxiu Comarcal del Maresme.