27 juny 2018

Es presenta un estudi sobre els megàlits del Maresme i el Baix Vallès

Dòlmens i menhirs entre la Tordera i el Besòs. El Grup Megalític del Maresme i el Baix Vallès és el títol de la publicació que recull el resultat d’un treball en equip portat a terme al llarg de vint anys per Imma Bassols, Daniel Daví, Josep Oriol Font, Robert Lleonart i Toni Lou. Es presentarà el proper dimarts dia 3 de juliol a les 7 de la tarda  a la sala d’actes de Can Palauet (carrer d’En Palau, 32 de Mataró) amb la presència dels autors, del doctor Josep Maria Fullola i Pericot (catedràtic de prehistòria de la Universitat de Barcelona) i del doctor Josep Tarrús i Galter prehistoriador i membre del Geseart.

El llibre és el número 13 de la col·lecció Monografies del SERP (Seminari d’Estudis i Recerques Prehistòriques) de la Universitat de Barcelona. L’acte està organitzat pel Centre d’Estudis d’Arqueologia i Història de Mataró.

Des del Grup d’Història del Casal felicitem els autors per una recerca extraordinària i uns resultats esperats amb anhel. Enhorabona!

Podeu descarregar el programa aquí: megàlits