29 juny 2018

Es celebra a Vilassar de Dalt el simpòsium “In marítima”

El simposi dedicat a l’Edat mitjana al Maresme, que enguany se centra en els Masos, masies i bordes: activitats agràries i elements patrimonials, s’obrirà, a dos quarts d’onze del matí de dissabte vinent dia 30 de juny, amb la ponència De Martí l’Humà a Ferran II: la Catalunya del segle XV, un segle de canvis i transicions, a càrrec de la Dra. Roser Salicrú. Després d’una pausa, el Dr. Enric Subiñà parlarà d’ El Maresme al segle XV. Un segle de canvis, ponència que donarà pas a partir de la una a la presentació de comunicacions. Les lectures continuaran a ben dinat i, finalment, a les vuit del vespre es farà una visita comentada al castell de Vilassar de Dalt. El simposi l’organitza el Museu Arxiu de Vilassar de Dalt i el blog Maresme Medieval amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, la Diputació de Barcelona i l’Arxiu Comarcal del Mareseme.