26 setembre 2018

Es presenta un llibre sobre Cabrera a l’antiguitat amb reconstruccions en 3D

Josep Maria Rovira, membre del Grup d’Història del Casal, ha coordinat l’equip redactor format per Rosa Isabel Garí, Josep Viñals, Joan Francesc Clariana i el mateix Rovira, que és l’autor de les il·ustracions en 3D. El llibre, titulat La vall de Cabrera de Mar a l’antiguitat, ibers i romans. Patrimoni en 3Dha estat prologat per Víctor Manuel López-Menchero Bendicho, vicepresident de la Sociedad Española de Arqueología Virtual (SEAV). L’acte se celebrarà el proper dijous 4 d’octubre, a les 19,30 h a la llibreria Buc de llibres (Muralla del Tigre, 31, Mataró) i anirà a càrrec de Jaume Vellvehí (President del Grup d’Història del Casal), Josep Maria Rovira (coordinador) i Pere Pascual (crític d’art).