30 abril 2019

El Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró, premi Recercat 2019

El proper 4 de maig al Paranimf  de la Universitat de Cervera es lliurarà el Premi Recercat 2019 al Museu Arxiu de Santa Maria – Centre d’Estudis Locals de Mataró amb què ha estat guardonat per l’Institut Ramon Muntaner. El premi ha estat concedit en la modalitat d’entitats, en reconeixement a la seva llarga i destacada trajectòria.

El premi Recercat l’atorga l’Institut Ramon Muntaner a proposta dels centres d’estudis de terres de parla catalana a fi de reconèixer la important tasca que realitzen aquestes entitats per a la recerca i la seva posterior divulgació. La candidatura del Museu Arxiu  fou proposada a iniciativa de l’Arxiu Comarcal del Maresme, el Centre d’Estudis Argentonins i el Centre d’Estudis Vilassarencs que van comptar amb nombroses adhesions d’entitats i persones de Mataró i de la comarca.

El Grup d’Història del Casal felicitem al Museu Arxiu de Santa Maria i expressem la nostra enhorabona pel reconeixement tant merescut.