13 maig 2019

Assemblea anual de l’entitat i eleccions a la junta

El proper dilluns 27 de maig se celebrarà la convocatòria d’enguany de l’Assemblea Ordinària del Grup d’Història del Casal  juntament amb la de l’Extraordinària amb motiu de l’elecció de la segona meitat de la Junta (president i dues vocalies). Els membres de l’entitat que estiguin interessats en presentar candidatura, ho poden fer fins al dia 24 en aquesta adreça de correu, on també es facilitarà tota la informació que es requereixi. L’assemblea se celebrarà a la seu social de l’entitat (c/ Bonaire, 25, 3er pis de Mataró) a les 18,30 h. en primera convocatòria. (Podeu descarregar l’ordre del dia aquí: Convocatoria Assemblea Socis Ord i Extraord 2019).

D’altra banda, durant l’assemblea es lliurarà el carnet de membre del Grup d’Història, recentment renovat a través de l’IRMU i que ofereix interessants avantatges culturals (mes informació i catàleg aquí).