Activitats 2008

13 maig 2008

[11/05/2008] – Exposició a la Fira iberoromana de Cabrera de Mar

El diumege 11 de maig de 2008, de les 11,30 fins les 20 h. va tenir lloc l’ “Exposició d’Arqueologia didàctica” a la Sala Nova durant la Fira de Cabrera de Mar
Amb el títol “Restitució virtual de les termes romanes de Ca l’Arnau de Cabrera de Mar”, es va presentar durant la XIII Fira ibero romana. Ilturo Cabrera de Mar, una mostra del Projecte “Arqueologia Didàctica”.
El projecte el dirigeix Josep Maria Rovira, membre del Grup d’Història del Casal, que conjuntament amb el també membre del Grup d’Història Feran Bayés, s’encarrega de la infografia. El Projecte compta també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cabrera de Mar i de la Fundació Caixa Catalunya.
En el marc de la Fira, es va presentar un avanç del projecte que pretén acostar aquest patrimoni al públic no especialitzat, a base de restitucions virtuals i difusió mitjançant internet similar a la reconstrucció virtual de Torre Llauder de la web “Roma al Maresme central” del Grup d’Història del Casal; i la posada a l’abast de les escoles i instituts, d’una eina didàctica.