Activitats 2011

6 març 2011

[25/02/2011] – Lliurament del 7è Premi Thos i Codina de batxillerat

El divendres 25 de febrer es va celebrar en la Sala d’actes de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró, l’acte de veredicte i lliurament del 7è Premi Terenci Thos i Codina de treballs de recerca de batxillerat (curs 2009-2010). Enguany l’acte s’ha realitzat en el marc dels actes de celebració del patró dels advocats mataronins, Sant Raimon de Penyafort.
En aquesta nova edició, el premi va ser declarat desert malgrat el bon nivell dels treballs presentats. Malgrat això el jurat va voler reconèixer els mèrits dels treballs presentats atorgant un accèssit que fou per a l’obra “La premsa de Malgrat durant el franquisme” del que en fou autora Marta Carrasco Lorenzo de l’Institut d’Ensenyament Secundari Palafolls essent-ne el tutor Artur Fernàndez. Al premi d’enguany també han resultat finalistes els treballs Joieria d’autor. Un procés creatiu presentat amb el pseudònim Maragda, i Un any 9 a l’Aula, presentat amb el pseudònim Halofernes Bentham.
Durant l’acte es va fer la convocatòria per al curs 2010-2011 que presenta com a novetat l’augment de la dotació econòmica que passa a ser de 750 euros per al treball guanyador i la possibilitat d’un accèssit de 250 euros. Enguany l’acte va comptar amb l’assitència de descendents directes deTerenci Thos i Codina.