Activitats 2007

Més...

[27/10/2007] – Treball de camp a l’Arxiu Diocesà de Solsona

El passat dissabte 27 d’octubre de 2007 alguns membres del Grup d’Història del Casal (en Jaume Vellvehí, en Joaquim Graupera i en Josep Ma Roqué) van anar a l’Arxiu Diocesà de Solsona per consultar la documentació referent als monestirs de Santa Maria de Roca Rossa (Tordera) i el priorat de Sant Pere de Clarà (Argentona).

[16/10/2007] – Conferència Aules Sènior

El passat dimecres 16 d’octubre de 2007 Joaquim Graupera va pronunciar una conferència al foment Mataroni convidat per Aules Sènior de Mataró. La conferència va tractar sobre l’art medieval de Mataró

[15/09/2007] – Conferència “L’art a l’alt Maresme” a Sant Cebrià de Vallalta

El passat dissabte 15 de setembre a les 19,30 h. va tenir lloc la conferència: “L’art medieval a l’alt Maresme”, realitzada per Joaquim Graupera i Graupera, membre del Grup d’Història del Casal. L’acte va tenir lloc al Punt Jove de Sant Cebrià de Vallalta. Al final es va celebrar un petit piscolabis. L’acte va estar organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, amb la col.laboració de l’Arxiu Comarcal del Mataró i el Centre d’Estudis de Sant Cebrià de Vallalta.

[11/09/2007] – Ofrena Floral a Rafael Casanova

Per la Diada, a la Plaça de Rafael Casanova, a les 11 h
(a l?avinguda de Josep Puig i Cadafalch, davant el monòlit). Es va fer la tradicional ofrena institucional i de les entitats amb l’actuació de la colla Capgrossos de Mataró.

[17/08/2007] – La cuina del monestir de Roca Rossa. Tordera. (s. XV).

El passat divendres 17 d’agost a les 20,30 h. va tenir lloc la conferència: “La cuina del monestir de Roca Rossa. Tordera. (s. XV)”, realitzada per Jaume Vellvehí i Altimira, membre del Grup d’Història del Casal. L’acte va tenir lloc a la Biblioteca de Tordera. Al final es va celebrar un sopar amb degustació medieval: al Restaurant Can Casellas (Tordera). L’acte va estar organitzat pel Cercle d’Història de Tordera.

20 Elements trobats